About

Hej fashionlovers.

Mit navn er Maria Forsberg, også kaldet Fors blandt venner. Jeg er 20 år gammel, og jeg har en meget stor passion for mode, ligesom mange af jer andre bloggere.
Jeg vil med denne blog, give jer et indblik i min egen personlige stil, samt give tips og råd om den nyeste mode og trends.
Derudover bruger jeg en del af min tid på, at sy mit eget personlige tøj, både for at spare penge, men også får at skabe noget som er unikt at se på, hvilket denne blog vil vise et glimt af 🙂

***********************************************

Mit navn er Sandra Forsberg og jeg er 24 år gammel. Jeg er uddannet designteknolog fra BEC Design i København. Men da jeg gerne vil have udvidet mine kompetencer og viden, skal jeg til januar starte på daghøjskolen Vera kunst & design, hvor jeg skal studere beklædningsdesign.

Min idé med denne blog er, at få skub i den individuelle persons tanker om inspiration og karakter, hvad personlig stil angår. Jeg tør næsten sige, at vi alle går rundt og har noget bestemt vi føler os inspireret af. Det kan være lige fra ’mormor’ til duften af nyfalden regn til en bestemt designer.

Det vil sige, du har en inspiration, du går meget op i hvordan du klæder dig, men du føler ikke at du har den rette kreativitet til at kunne skabe noget, som gør at du skiller dig ud og som fortæller noget om hvem du er.

Jeg vil kunne hjælpe dig med at netop dette. Du giver mig din inspiration, dine krav i forhold til former, farver, materiale og hvad der ellers hører med, og jeg giver dig et stykke tøj, som er designet kun til dig ud fra dine kriterier.

Derudover vil jeg på bloggen give bud på hvordan man ellers kan være kreativ i sin stil og vise hvad jeg selv går og pønser på designmæssigt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: